Ve dnech 16. – 18.8. 2019 proběhla na našem letišti akce s názvem Setkání vejenských letadel. Tato akce byla již pořádána ve II. ročníku a pomalu se z ní začíná stávat tradice. První piloti přijeli již ve čtvrtek, kdy jsme stavěli stany a chystali zázemí pro očekávané hosty.

Každý večer se sedělo do brzkých ranních hodin, vládla perfektní atmosféra a modelářská témata postupně pohlcovalo aroma destilovaného moku.

Hlavní letový program byl v sobotu, kdy se nepřetržitě létalo od ranních hodin až do setmění. Obrovské díky patří všem ukázněným pilotům, kteří dbali na bezpečnost, nelétali nad kemp a diváky atd. Díky této disciplonovanosti se nestala žádná vážná nehoda.

Celou akci měl na starosti Libor Bartík. Po celou dobu se pečlivě staral o hladký průběh akce a všechny nás ohromoval a rozmazloval svým kulinářským uměním. Počasí vyšlo skvěle, takže se létalo po všechny 3 dny.

Děkujeme všem zúčastněným pilotům za perfektně strávený víkend.

V neposlední řadě musíme poděkovat profesionálnímu fotografovi za perfektní fotodokumentaci. Fotodokumentaci pořídil Stano Hrad. Jeho skvělou práci naleznete ve fotogalerii k této akci a na jeho stránkách: https://500px.com/stanohrad

Tým LMK Rokytnice nad Rokytnou